Staat uw vraag hier niet tussen?
Neem contact op via whatsapp op +31 (0)6-15060473

Algemeen

  Is het mogelijk om een auto voor maximaal 1 jaar te leasen?

  Bij sommige aanbieders is het mogelijk 1 jaar te leasen maar vaak wel tegen een hoger tarief.

  De auto die ik graag wil leasen staat er niet tussen, wat moet ik doen?

  Uiteraard zullen er altijd auto’s zijn die wij niet hebben meegenomen in de vergelijking. Voor goed advies neemt u contact op met onze klantenservice en wij gaan voor u kijken waar u het beste terecht kan.

  Welke private lease auto’s vergelijkt LeaseZo?

  Vooralsnog vergelijkt LeaseZo alleen de basis varianten van alle auto’s. In de toekomst zullen ook de overige modellen worden vergeleken.

  Wordt de privelease geregistreerd bij het BKR?

  Alle leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Private Lease Keurmerk zijn verplicht de lease te registreren bij het BKR, wel verschilt het percentage dat wordt geregistreerd. Partijen die geen Private Lease Keurmerk hebben registreren vaak niet bij het BKR. Voor meer informatie kunt u altijd contact op nemen met onze klantenservice.

  Waarom zou ik een private lease gaan vergelijken?

  Er zijn veel verschillende aanbieders van privelease . Alle aanbieders hanteren verschillende prijzen en hebben vaak uiteenlopende voorwaarden. Daarnaast kan het acceptatie beleid per leasemaatschappij nogal verschillen. Het kan dus zeker lonen om bij verschillende partijen een offerte op te vragen.

  Wat is de levertijd van een private lease auto?

  Levertijd verschilt per aanbieder. Mocht u de prijs minder belangrijk vinden dan kunnen wij u altijd helpen met het vinden van de voor u beste leasemaatschappij met een snelle levertijd en goede voorwaarden.

  Wat is het verdienmodel van LeaseZo ?

  Door via leaseZo offertes aan te vragen betaalt u niks extra’s voor het uitgekozen leasecontract. Leasezo vraagt een eenmalige vergoeding aan de desbetreffende leasemaatschappij. Leasemaatschappijen met een hogere vergoeding komen niet beter naar voren in de vergelijking.

  Wat is het verdienmodel van LeaseZo ?

  Door via leaseZo offertes aan te vragen betaalt u niks extra’s voor het uitgekozen leasecontract. Leasezo vraagt een eenmalige vergoeding aan de desbetreffende leasemaatschappij. Leasemaatschappijen met een hogere vergoeding komen niet beter naar voren in de vergelijking.

  Kan ik bij private lease ook een proefrit maken?

  Het is altijd mogelijk om een proefrit te maken en uw huidige auto in te ruilen. Soms moet dit dan buiten de leasemaatschappij om worden geregeld.

  Wat is inbegrepen in het leasecontract?

  Dit verschilt per private lease aanbieder, maar in de meeste gevallen zitten de volgende zaken in het contract. - Wegenbelasting - Onderhoud en reparatiekosten - Verzekering - Pechhulp - Kosten vervangend verhuur ( bij verschillende aanbieders staat hier een tijdsduur voor ) - Banden ook afhankelijk van de aanbieder Tanken is wel voor eigen rekening.

  Moet ik borg betalen?

  Het kan zijn dat er borg wordt gevraagd vanuit de private Leasemaatschappij. De reden hiervan is een stuk zekerheidsstelling. Er zijn leasemaatschappijen die geen borg vragen. Uiteraard ontvang je de borg terug aan het einde van de looptijd.

  Kan ik mijn auto inruilen?

  Een auto inruilen is altijd mogelijk ook hier gaan wij voor jou opzoek naar de partij die de beste prijs geeft voor uw inruil.

  Wat is private lease?

  Private Lease houdt in dat je als particulier tegen een vast maandbedrag een auto kan rijden. De periode van het contract bepaal je zelf. In veel gevallen resulteert een langere looptijd in een lager maandbedrag.

  Is het ook mogelijk om een occasion prive te leasen?

  Het is mogelijk om een occasion prive te leasen tot max 4 jaar oud. De meeste grote aanbieders doen dit niet dus wij gaan in dit geval voor je opzoek naar de partij met het scherpste tarief.

  Tonen wij de voorwaarden en prijzen van alle private lease aanbieders?

  Wij vergelijken vrijwel de hele Private Lease markt met uitzondering van een aantal kleine partijen.

  Is LeaseZo onafhankelijk?

  Ja wij voorzien jou van onafhankelijk en vrijblijvend advies over private lease. Onze vergelijkingen worden dagelijks aangepast en zijn niet leasemaatschappij gebonden zoals veel andere private lease vergelijkers wel zijn. Daarnaast vraag je eenvoudig vrijblijvende private lease offertes op van verschillende aanbieders.